Орц:
Жижиглэж хуваасан тахиа 350 гр, савхан хэлбэртэй хэрчсэн лууван 80 гр, хярж хэрчсэн үсү 5 гр, цагаан гаа 1 булцуу, давс 8гр, хуажуу буюу ярам 5 гр,хоолны вино 5 гр, гүнжидийн тос 5 мл
Хийх дараалал
1. Тахиагаа цэвэрлээд хатаана.
2. Буцалж байгаа усанд гүнжидийн тос болон цагаан гаагаа хийж хэдэн минут буцалгана
3.
Шөлөн дээрээ тахианы мах , лууван, давс, хуажуу, болон хоолны виногоо
нэмж зөөлөн гал дээр 1 цаг орчим битүү чанана. Гаргахын өмнө үсүгээ
шөлөн дээгүүрээ цацна